El clàssic, l'estat anímic del Barça i el pas enrere de Setién
El clàssic, l'estat anímic del Barça i el pas enrere de Setién
Dissabte

El Barça-Reial Madrid, en directe, a Catalunya Ràdio i ampli seguiment a Esport3

Demà a les 16.00 es juga el primer clàssic de la temporada. El partit es podrà seguir en directe per Catalunya Ràdio, que comença una programació centrada en el matx a partir d'avui al "Tot Costa". I Esport3 també farà un ampli seguiment que encetarà amb un especial del programa "Onze", demà a les 15.45

Catalunya Ràdio

Avui divendres, el "Tot Costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà començarà a escalfar motors per al clàssic de dissabte amb la prèvia del partit. Es podran sentir les declaracions dels entrenadors dels dos equips, Ronald Koeman i Zinedine Zidane, i les opinions de bona part del ventall de col·laboradors del programa, en una edició especial centrada en el clàssic.

Demà, "El Suplement", que condueix Roger Escapa, també dedicarà una part del matí al partit i a partir de les 15.00 serà el torn de "La TdT", amb Ricard Torquemada i  Bernat Soler, al capdavant de tot l'equip del programa.

I a partir de les 19.00, el "Tot gira", amb David Clupés, rematarà el seguiment del clàssic amb l'anàlisi i els testimonis que deixi el partit.

Esport3

Serà un clàssic atípic, sense públic al Camp Nou i sense aficionats als bars i restaurants. El Barça-Reial Madrid, però, tindrà un ampli seguiment a Esport3. A les 15.45, hi haurà una edició especial d"Onze", amb Francesc Garriga al capdavant. Jordi Sunyer, en la narració del partit, i Marc Mayola, amb els comentaris tècnics, informaran de tot el que passi dins del terreny de joc. Els periodistes Rut Vilar i Dani Senabre els acompanyaran en l'anàlisi del duel i Xavi Cazorla, en el control de les xarxes socials. El soci Vicenç Martí també viurà aquest Barça-Madrid al plató del programa.

Un cop acabat l'enfrontament, agafarà el relleu l'"Esport club", amb Xavi Valls, Jordi Grau, Carles Fité i Aina Cerdà. El programa oferirà una anàlisi detallada del clàssic, amb l'aportació de Gerard Autet, i oferirà les primeres reaccions dels protagonistes, amb les rodes de premsa dels entrenadors Ronald Koeman i Zinedine Zidane.

Aquest primer clàssic de la temporada també es podrà seguir, minut a minut, a esport3.cat i a l'aplicació d'Esport3.

esport3.cat

catradio.cat/latdt

catradio.cat/totgira

tv3.cat/esport-club

tv3.cat/onze

Anar al contingut