Joan Laporta fa una crida a rebaixar l'eufòria i recorda que la Lliga encara no està guanyada

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el president del Barça també ha explicat que no s'ha plantejat si tornarà a presidir el club en un futur.

El president del Barça, Joan Laporta, demana, a través dels micròfons d'El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, rebaixar l'eufòria perquè afirma que la Lliga encara no està guanyada. Preguntat sobre si ja veu el Barça Campió de Lliga, Laporta ha sigut contundent: "No, no, ni de bon tros. M'agradaria rebaixar aquesta eufòria que ha provocat la victòria al Bernabéu perquè la Lliga no està guanyada. La Lliga s'ha de guanyar al terreny de joc i no desfermant eufòries, perquè crec que seria un error molt gran. Sí que ens hem col·locat en una molt millor posició de la que ja estàvem. Ara, ja sí que s'ha de pensar, -encara que sembli un tòpic però és que és la realitat-, en el Depor, que serà un partit complicat i esperar que seguim amb aquest afany de victòria i capacitat de sacrifici".

El president del Barça també ha explicat que no s'ha plantejat si tornarà a presidir el club en un futur: "La vida és molt llarga, mai se sap. En aquests moments no m'estic plantejant aquestes qüestions". Laporta ha volgut remarcar que ara mateix pensa a acabar de la millor manera el seu mandat: "M'estic plantejant sobretot acabar el mandat el millor possible, crec que ens hem fixat uns reptes que són molt engrescadors, que hi estic dedicat en cos i ànima perquè els culers tinguem moltes alegries aquest any. Almenys per nosaltres i per mi, particularment, no quedarà. Intentaré fer tot el que calgui perquè aquesta temporada torni a ser un èxit. Queden un parell o tres de mesos pràcticament i hem d'anar a totes".

Laporta espera que el Constitucional ratifiqui l'Estatut aprovat en referèndum

Preguntat sobre com hauria de respondre Catalunya a la sentència que el Tribunal Constitucional ha d'emetre sobre l'Estatut, Joan Laporta creu que "primer cal veure-la" però entén que "el Tribunal, com a molt, hauria de ratificar el que va votar el poble de Catalunya. Ara ja veurem què passa".

www.catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut