iCat organitzarà una sessió mensual de la festa Caníbal de la Sala Apolo

El programa "Casa Babylon", d'iCat, amb Rubén Sierra i Marc Isern, promourà un dimecres al mes la programació de música festiva de la Sala Apolo de Barcelona, amb més de quinze anys d'història. La primera festa "iCat Casa Babylon" serà el dimecres 7 de març i estarà protagonitzada per l'artista andalús Héctor Guerra.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, i la Sala Apolo de Barcelona han establert un acord de col·laboració perquè el programa "Casa Babylon", amb Rubén Sierra i Marc Isern, promogui una vegada al mes a l'exitosa programació Caníbal Sound System, que omple cada dimecres la Sala Apolo de música festiva. La primera festa "iCat Casa Babylon" serà dimecres 7 de març i estarà protagonitzada per l'artista andalús resident a Mèxic Héctor Guerra, que acaba de publicar el disc "Desde el infierno" (Kasba Music Records, 2018).

La primera sessió comptarà també amb la participació de tres dels DJs més representatius de la música festiva, també coneguda com So Barcelona o Mestissatge: Professor Angel Sound, que va ser el DJ responsable de les mítiques festes Bongo Lounge a la Sala Paloma de Barcelona a finals dels 90; el reusenc DJ OGT, col·laborador de "Casa Babylon" i un dels DJs més representatius de la música festiva, que començarà la seva gira de 10 anys a aquesta primera festa, i el duet Ninhodelosregalos DJs (iCat Casa Babylon DJs), format pels presentadors del programa.  

La Caníbal Sound System de l'Apolo, que se celebra des de fa quinze anys amb gran èxit de públic, és la programació escollida per pràcticament tots els promotors i segells catalans i de l'estat espanyol del sector de la música festiva per a estrenar-hi discos o organitzar-hi concerts. Aquest context de bona salut de la indústria de la música festiva catalana ha propiciat de manera natural la col·laboració entre la Sala Apolo i iCat, que s'ha convertit en un actor imprescindible en la difusió de la cultura del país i de la creixent activitat de creadors i productors amb l'objectiu d'arribar a nous públics i amb una proposta que també pensa en els consumidors digitals.

El director del grup d'emissores de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, considera que "la fortalesa d'iCat es basa també en la participació en concerts i festivals i, en aquest sentit, l'acord amb l'Apolo s'insereix en l'estratègia d'eixamplar la seva relació amb els agents i de fer d'amplificador d'un sector imprescindible per a la cultura del nostre país, sent mitjà oficial i col·laborador dels principals festivals que s'hi fan".

 

Reconeixement a iCat i a la Sala Apolo

iCat i la Sala Apolo han vist reconeguda la seva tasca amb un premi i una nominació en els Premis Enderrock 2018, que es lliuraran el mateix dimecres 7 de març, a la gala dels Premis de la Música Catalana a l'Auditori de Girona. D'una banda, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio rebrà el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment musical de l'any amb motiu del seu retorn a l'FM el passat 6 de setembre de 2017. De l'altra, la Sala Apolo és una de les tres finalistes al Premi Millor Sala de Concerts, juntament amb La Mirona, de Salt, i Lo Submarino, de Reus.

"Casa Babylon" s'emet el divendres, de deu a onze de la nit.

 

#CatRàdioÉsCultura

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat