iCat i el 33 transmeten els Premis Enderrock des de l'Auditori de Girona

Dijous, 28 de febrer, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio transmet en directe des de l'Auditori de Girona, el programa "Independents", a les 19.00, i la gala de lliurament dels XXI Premis Enderrock, a partir de les 21.00, amb Josep Martín.

El 33 emetrà la gala de lliurament el divendres 1 de març, a les 23.30.

Demà, a partir de les 19.00, iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, farà un seguiment especial dels Premis Enderrock 2019, que començarà amb la transmissió del programa "Independents", amb Josep Martín, des de l'Auditori de Girona, on parlarà amb els principals protagonistes de la gala.

A partir de les 21.00, es podrà seguir a iCat l'acte de lliurament dels XXI Premis de la Música Catalana, amb la transmissió que també farà Josep Martín.

El divendres, 1 de març, a partir de les 23.30, el 33 oferirà la gala anual dels Premis Enderrock, que comptarà amb la presidència de la consellera de Cultura, Laura Borràs, i de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

La votació popular ha recollit prop de 50.000 vots d'usuaris únics en tres voltes, un rècord absolut de participació amb un increment del 60% respecte de l'any anterior. Els Catarres són el grup que lidera el rànquing de finalistes dels Premis Enderrock 2019 per votació popular amb 5 nominacions, seguit de Doctor Prats i Alfred García amb 4, mentre que Buhos i Judit Neddermann els segueixen amb 3 nominacions cadascú.

Cartell de luxe

La gala comptarà amb les actuacions de Joan Dausà, Companyia Elèctrica Dharma, Els Pets, Lax'n'Busto, Oques Grasses, Clara Peya, Porto Bello, Lildami i Suu, Joan Rovira i L'Últim Indi, el nou projecte de cançó, poesia i pop d'Eduard Costa (antic membre d'Els Amics de les Arts), que presentarà en directe el seu projecte personal homònim.            

"Oxitocina", jurat del Premi Xesco Boix

El programa "Oxitocina", amb Mireia Izard i Montse Barcon, del dial digital +CatRàdio de Catalunya Ràdio, forma part del jurat del nou guardó dels Premis Enderrock Premi Xesco Boix de la crítica al millor disc per a públic familiar, que ha estat atorgat al grup The Penguins pel treball discogràfic "Reggae per xics". 

 

iCat.cat

tv3.cat/33

 

Anar al contingut