Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

El sucre: Com el podem evitar?

Quin és el plat estrella de la cuinera Ada Parellada per als seus fills? Com ha viscut la maternitat entre fogons? Ens ho explica avui al "Tu, tots, tothom". I continuem amb cuina, perquè la periodista especialitzada en gastronomia i nutrició Trinitat Gilbert ens parla dels perills del sucre i com el podem evitar. Sabeu què és Fiesta Madre? Si enyoreu les nits de festa amb amigues d'abans de la maternitat, us enamorarà. Avui us n'explicarem els detalls. També tindrem el "Meconi" del Cazorla, el conte d'un minut de la Mon Mas i una recomanació cinematogràfica del Marc Garriga.
Tot això i més a l'"Oxitocina", amb Mireia Izard i Montse Barcon.

MILLORS MOMENTS

ÚLTIMS PROGRAMES

TAMBÉ ET POT INTERESSAR