DIMECRES, A LES 20.00

iCat emetrà el concert benèfic Casal dels Infants des de la Sala Razzmatazz

Dimecres, 30 de gener, a les 20.30, es fa a la Sala Razzmatazz el concert benèfic Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves, amb la participació de Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà i Elefantes, que iCat emetrà en directe a partir de les 20.00.

iCat, l'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio, connectarà demà, 30 de gener, a partir de les 20.00, en directe des de la Sala Razzamatazz de Barcelona per fer la prèvia de la segona edició del concert Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves, amb Josep Martín. I a partir de les 20.30, "iCat en concert" transmetrà el concert que reunirà el talent i el compromís social de quatre referents del panorama musical català: Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà i Elefantes.  

Els ingressos de la venda d'entrades es destinaran a l'acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària, així com de formació i inserció sociolaboral. Nois i noies que seran els altres grans protagonistes del concert.
 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

spotify/iCat

 

Anar al contingut