Gay de Liébana i Josep Maria Mainat, a "Divendres"

Dijous, a les 16.35, arribarà una nova edició del magazín conduït per Xavi Coral i Espartac Peran en què es parlarà de la situació actual de l'economia i del proper festival de música Canet Rock.

Aquest dijous, el programa "Divendres" oferirà una classe magistral d'economia amb el professor Josep Maria Gay de Liébana, amb motiu de la publicació del seu darrer llibre "¿Dónde estamos?". Xavi Coral i Tian Riba parlaran amb el catedràtic, que analitzarà amb profunditat la situació actual de l'economia.

I amb la proximitat del festival Canet Rock, Xavi Coral parlarà amb Josep Maria Mainat, un dels artistes que hi participaran. Aquest festival recuperarà els grans èxits de "La Trinca" i l'artista en donarà tots els detalls.

Dijous també serà el dia dels negocis d'èxit. El jove emprenedor Pau Garcia-Milà presentarà els finalistes del XXII Premi Jove Empresari de Catalunya, que l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) va lliurar la setmana passada.

"Divendres" comptarà amb la participació del periodista Antoni Bassas a "La setmana del Bassas", que donarà la seva visió personal dels temes que han estat d'actualitat aquests últims dies.

tv3.cat/divendres
blogs.tv3.cat/divendres
facebook.com/divendres
twitter.com/divendrestv3
#DivendresperCatalunya
instagram.com/divendrestv3
 

Anar al contingut