Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Gabriel Rufián, Gonzalo Boye, l'operació Judes i la resposta a la sentència, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig. Gabriel Rufián, cap de llista d'ERC; els advocats Gonzalo Boye, Eva Pous i Anaïs Franquesa, i la parella Pilar Rahola i Josep Cuní seran algunes de les veus del programa.

Cristina Puig entrevistarà Gabriel Rufián, cap de llista d'ERC a les eleccions del 10N, per saber com afronta les eleccions generals i quina ha de ser la resposta a la sentència del Suprem.

També s'abordaran les últimes novetats de l'operació Judes amb Eva Pous, advocada membre d'Alerta Solidària, i amb Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont, arran de les informacions que volen implicar l'expresident de la Generalitat en la causa. També es podrà saber com estan els processos judicials contra els policies nacionals i la Guàrdia Civil que van actuar l'1-O amb l'advocada d'Irídia, Anaïs Franquesa.

A més, s'entrevistarà el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, per parlar de la resposta a la sentència del Suprem i de la precarització del món laboral.

Hi haurà un retrobament televisiu entre els periodistes Pilar Rahola i Josep Cuní que reflexionaran sobre l'actualitat del moment i la feina del periodistes en temps de turbulències polítiques.

I el programa comptarà amb l'actuació en directe de Miki Núñez amb qui també es conversarà.

A les cadires s'asseuran els periodistes Bea Talegón, Agnès Marquès, Laura Aznar i Daniel Basteiro. I també el programa tindrà la col·laboració de Quico Sallés.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut