Francesc Vallès avança que probablement se sancionarà Carme Chacón per trencar la disciplina de vot

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', el coordinador dels diputats del PSC al Congrés considera que el futur de la seva formació està lligat al PSOE.

El coordinador dels diputats del Partit dels Socialistes de Catalunya al Congrés, Francesc Vallès, ha afirmat que probablement se sancionarà Carme Chacón, cap de llista dels socialistes catalans a les últimes eleccions generals, per haver trencat la disciplina de vot en el cas del dret a decidir a la cambra baixa. Vallès ho ha avançat avui a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes: "Ho decidirà l'executiva del PSC, però intueixo que sí. És a dir, Carme Chacón s'ha saltat la disciplina del partit per qüestions personals, ideològiques; ha posat el seu càrrec a disposició del primer secretari, i el primer secretari ja li ha donat resposta. Per tant, queda en aquest àmbit decidir com es resol aquesta situació."

Francesc Vallès ha lligat el futur del PSC amb el PSOE, tot i que considera que caldrà revisar alguns protocols de relació entre les dues formacions. Segons Vallès, les veus que reclamen un trencament entre PSC i PSOE són minoritàries: "Efectivament hi van haver algunes veus discrepants del PSOE en la reunió que vàrem tenir en el plenari del grup parlamentari socialista, que jo les respecto, però que, en fi, no només no puc compartir, sinó que crec que són minoritàries; algunes fins i tot autoritzades des del punt de vista històric com el mateix Alfonso Guerra, però que no són coincidents amb la direcció actual del PSOE."


catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut