Estrena de "Bona nit, Mic", en exclusiva a les plataformes digitals del Super3

El programa "MIC" ha estrenat l'espai "Bona nit, Mic", un recull de 10 capítols de deu minuts pensats per acompanyar les famílies i els més petits a l'hora d'acabar les activitats de cada dia i començar el ritual d'anar dormir. Tots aquests capítols s'han publicat en exclusiva a les plataformes digitals del Super3.

A partir d'avui, els súpers més petits i les seves famílies ja tenen disponible en exclusiva a les plataformes digitals del canal Super3 (web, app i hbbtv) els 10 capítols de "Bona nit, Mic", la nova proposta del programa de titelles "MIC" per acompanyar el més petits a l'hora d'anar a dormir.

A través d'històries tranquil·les, que transmeten calma, el programa "MIC" ofereix uns moments per entendre amb els nens i nenes que hi ha una hora que el ritme de la jornada s'ha d'anar aturant per donar pas al repòs i al descans.

Per als petits, de vegades és difícil encarar el moment en què cal abandonar el joc o l'acció i relaxar-se i deixar per a l'endemà coses començades i anar al llit. A les històries del Mic i els seus amics sovint es planteja aquesta inquietud, que es resol amb contes, expressant els sentiments i obrint un temps dedicat a acabar la jornada.

 

super3.cat/mic

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut