"Al cotxe" estiu
"Al cotxe" estiu
DILLUNS, A LES 22.55

Espectadors amb històries extraordinàries pugen "Al cotxe" d'estiu

Dilluns, a les 22.55, s'emetrà el primer dels tres capítols d'"Al cotxe" d'estiu, un programa especial on els convidats seran diferents dels de la resta de la temporada. Per a aquests especials, s'ha convidat els espectadors a explicar les seves històries personals i l'audiència ha respost a la crida. Els entrevistats compartiran amb l'Eloi Vila unes vides extraordinàries plenes de sorpreses, sentit de l'humor i molta emoció.

Aquesta setmana, els primers convidats de l'edició d'estiu que compartiran trajecte i conversa amb Eloi Vila són tres persones que han lluitat molt per superar els entrebancs que la vida els ha posat al davant... que no han estat pocs, ni fàcils. Són grans històries de supervivència.

Ousman Umar: "Em sento un dels homes més afortunats de la Terra. Simplement pel fet que estic aquí."

L'Ousman és de Ghana i té aproximadament 30 anys. Als 13, tot sol, va travessar l'Àfrica, desert inclòs, en una odissea infernal per arribar a Europa.

Cinc anys després va arribar a Barcelona, on va trobar una família que el va acollir. Ha estudiat una carrera i ha fet un màster. Ara coordina el projecte de ProActiva Open Arms a l'Àfrica, que vol salvar les vides dels joves africans abans que surtin dels seus països. L'Ousman vol evitar que altres persones morin fent el mateix camí que va fer ell per arribar allà on es pensava que trobaria el paradís.

Bàrbara Vidal: "M'agradaria que descobrissin una pastilleta o una injecció, que pogués sortir corrent d'aquí i aprendre a ballar lindy hop"

La Bàrbara va tenir un greu accident de trànsit fa gairebé 20 anys tornant d'esquiar. Tenia 23 anys i tota la vida al davant. Va acabar en cadira de rodes.

Després d'una etapa llarga i complicada va començar a fer esport i ha estat tenista paralímpica. Es va anar engrescant amb el tema esportiu i ara fa bicicleta i també escalada. Diu que cadascú ha de buscar un cim on enfilar-se, un objectiu a la seva mida i, un cop aconseguit, buscar-ne un altre. Treballa a l'Institut Guttmann com a especialista informàtica.

Julián Campos: "Trec forces quan veig gent que va cridant pel carrer... Penso: 'si continuo bevent, em convertiré en això.' Els alcohòlics, els borratxos, no els vol ningú."

El Julián té 50 anys, és de Madrid. Era un empresari exitós, un home treballador i enèrgic que va caure en l'alcohol i les drogues. Ho va perdre tot: un negoci pròsper i una família.

Va venir a Barcelona per allunyar-se de les seves addiccions, però la malaltia es va desplaçar amb ell. Aquí ha estat quatre mesos a la presó i ara, amb l'ajuda d'una entitat social, lluita per començar una nova vida.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut