"Els matins"
"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.25

Els últims moviments polítics, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.25, "Els matins", l'espai dirigit i presentat per Lídia Heredia, connectarà amb representants de diversos partits al Congrés per saber com interpreten els últims moviments i si es convocaran noves eleccions, un cop acabada la ronda de consultes del rei per a la formació del govern espanyol

La tertúlia d'actualitat
Analitzaran tot el que vagi passant Antonio Baños, Jordi Mercader i Esther Vera.

Mirada crítica a l'ensenyament
El professor de secundària Andreu Navarra explicarà la seva visió, molt crítica, del sistema educatiu, que ha plasmat en el llibre "Devaluación continua".

El cas Altsasu, a revisió
Es conversarà amb Bel Pozueta, mare d'un dels joves d'Altsasu, el dia que el Tribunal Suprem ha de revisar la condemna d'entre 2 i 13 anys de presó que l'Audiència Nacional va imposar als vuit joves acusats.

Enrenou pel gall Maurice
El corresponsal de TV3 a París, Josep Capella, explicarà com ha acabat la denúncia d'una parella pel cant d'aquest gall, que s'ha fet molt popular a França.

Despoblació i micropobles
És exagerat parlar de pobles en risc d'extinció? S'analitzarà amb Mario Urrea, alcalde de Torrebesses i president de l'Associació de Micropobles de Catalunya, i Eduard Trepat, de la Fundació Món Rural.

Uns terrícoles molt marcians
Els reporters del programa cultural "Quan arribin els marcians" Júlia Bertran i Jofre Font tindran un espai al programa per presentar gent i tendències que trenquen motlles.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut