Els segrestadors de l'Omar amenacen la Lídia, a "La Riera"

El dimarts 2 de maig, a les 15.50, en el capítol 1495 de "La Riera", els germans que van tenir l'Omar segrestat exigeixen més diners a la Lídia. La Menchu defensarà la seva amiga. A més, se sabrà què queda entre l'Ània i el seu ex, que la va trucar el dia del seu casament. I l'Emili segueix intentant convèncer la Mercè perquè es casin.

Avui, els germans Tinell, que van tenir l'Omar segrestat, es posen en contacte amb la Lídia per demanar-li més diners. Ella els engega, però ells s'acaben presentant a casa seva. La Menchu no deixarà sola a la seva amiga.

Avui també es descobreix que el David que va trucar l'Ània el dia del casament és el seu ex, el que la va deixar penjada a l'altar fa temps. Ell encara té certa influència sobre la noia, a qui recorre cada cop que necessita ajuda. Queda alguna cosa entre tots dos? Mentre es descobreix, en Lluís es posarà molt gelós.

I l'Emili, sense parlar en cap moment d'amor, continua intentant convèncer la Mercè perquè es casi amb ell. De fet, per ella seria un bon negoci i per ell una excel·lent operació d'imatge. L'Iñaki, que d'entrada no ho veu gens clar, s'adona de les intencions del seu pare.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut