El periodista Jordi Sunyer

Els partits de la Primera RFEF entre el Nàstic i La Nucia i el Barça Atlètic-Atlètic Balears, a Esport3

La doble proposta de retransmissions de la Primera RFEF aquest cap de setmana a Esport3 inclou els dos partits que els equips catalans jugaran com a locals. Els dos, però, tenen una clara afectació sobre el Sabadell, que juga al camp de la Reial Societat B, perquè tant el Nàstic com el Barça Atlètic s'enfronten a rivals de la part baixa de la taula, contrincants directes dels vallesans

Dissabte, a les 19.00, des del Nou Estadi Costa Daurada, es podrà seguir el partit que enfrontarà el Club Gimnàstic amb el CF La Nucia. Els de la Marina són el primer equip en zona de descens, només dos punts per sota del Sabadell. Els granes tenen molt lluny la zona alta, a deu punts, però necessiten guanyar per no tornar-se a veure involucrats en la lluita per evitar el descens. L'equip de Dani Vidal, això sí, arriba al partit amb l'empenta que suposa haver empatat al camp d'un dels favorits de la categoria, el Castelló.

Diumenge, a les 12.00, el Barça Atlètic té una fantàstica oportunitat no només per consolidar-se a la zona de play off sinó per obrir forat respecte al sisè classificat. Els de Rafa Márquez reben l'Atlètic Balears, que ara mateix marca la permanència per diferència de gols, a l'Estadi Johan Cruyff. Amb Estanis Pedrola en plena forma, després del seu doblet contra el Sabadell, els blaugranes buscaran allargar una ratxa esplèndida: només han perdut un dels últims dotze partits. El filial barcelonista té el segon lloc a només un punt i el liderat a cinc.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica del Nàstic-La Nucia serà de Jordi Gonzalvo, i la del Barça Atlètic-Atlètic Balears, d'Alberto Manga.

esport3.cat

Anar al contingut