"Gent de mercats"
"Gent de mercats"
DILLUNS, A LES 21.55

Els mercats de Vilanova i la Geltrú, i els de Sants i la Mercè de Barcelona, a "Gent de Mercats"

Dilluns, a les 21.55, s'emetrà el tercer capítol de "Gent de mercats", la docusèrie de TV3 que s'endinsa en mercats municipals de Catalunya per conèixer les persones que els poblen. Aquest capítol comptarà amb gent del Mercat de Vilanova i la Geltrú, i els de Sants i la Mercè de Barcelona.

Aquest capítol és la prova que al mercat s'hi pot trobar gent d'allò més diversa. Al mercat de Sants es coneixeran els peixaters Leyva. El Francesc està a punt de deixar el negoci a les mans del seu fill Pere, però encara comparteixen la feina a la parada i, de matinada, van a comprar el peix a Mercabarna, un mercat central amb codis propis. A l'Aula de Cuina de Sants, uns participants en un taller contrarellotge faran una carmanyola saludable.

A Vilanova i la Geltrú la cuina que fa la Mimi al bar del Mercat del Centre és coneguda dins i fora del recinte. Ha nascut allà, com qui diu, i no se li escapa res del que hi passa. D'una altra nissaga de peixaters, els Perelló, en Xavier, que tan aviat talla peix com carn, ha hagut d'aprendre aquest altre ofici per amor. Amb el Xavier i el Sergi, el seu germà, l'espectador veurà com funciona la subhasta del peix a la llotja de Vilanova. Tots els mercats tenen personatges entranyables, i aquí hi ha la Remei, una pagesa amb parada a fora, i la Provi, una dependenta que està en atur i s'enyora dels companys amb qui ha compartit la vida.

Finalment al mercat de la Mercè "Gent de mercats" serà testimoni d'un paradista que plega, el Jaume Vila, i, en aquest cas, sense tenir relleu a la família. També es veurà com fer esport uneix molts dependents, amb l'equip de "runners" del mercat.

#GentDeMercatsTV3

tv3.cat/gentdemercats

twitter.com/gentdemercats

instagram.com/gentdemercats

Anar al contingut