Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Mercat Municipal de Sitges, Central de Tarragona i d'Horta, a Barcelona

En aquest capítol ens sumem a l'Ester i la Vinyet, mare i filla, en la seva trobada setmanal al mercat de Sitges, i amb elles aprenem com es fa un autèntic arròs a la sitgetana. Allà ens trobem amb el Ricky, un cuiner anglès tatuat fins a les celles (literalment) convençut que la galeria del producte fresc que és el mercat és el millor reclam per acostar la cuina catalana als visitants de la població. Al mercat de Sitges també hi trobem una parada de venda directa de fruita i horta, la del Daniel, un excomercial que ven el que produeixen els camps que conrea. L'acompanyem a Mercabarna, on hi ha la cooperativa de pagesos d'agricultura ecològica de la qual és soci per endur-se el que necessita i ell no té. Al mercat Central de Tarragona seguim el Josep en les seves tres ocupacions, la de llibreter, la de venedor de pastissos al mercat i la de casteller, tot un senyor de Tarragona! Si encara no ho heu fet, us convidem a sentir com sona el carilló i a conèixer la Carmeta, una peixatera nascuda al Serrallo molt pessimista amb l'estat actual del mar. També visitem el mercat d'Horta, a Barcelona, on coneixem l'Eva, la florista del mercat, poc convençuda de la reforma integral que s'hi ha de fer, i el pessebrista oficial, que reprodueix les parades en figuretes. Finalment, comprem números per a una rifa que involucra tot el mercat. Tot això acompanyat de moltes més històries de la nostra Gent de Mercats!

ÚLTIMES RECEPTES

Flexta esquerra
Flexta dreta