Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Mercats del Ninot, L'Hospitalet i Sarrià

Anem fins al mercat del Ninot de Barcelona, on coneixem un peixater d'aquells de tota la vida, el Xavier, a qui acompanyem a la llotja de Barcelona. Veiem com els cuiners del Disfrutar, un dels millors restaurants del món, creen un plat innovador i, sobretot, de mercat, ja que són clients del Ninot. El Joan, un cuiner reconvertit en paradista, ens descobreix tot un món darrere els tradicionals biquinis, i coneixem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample.

A Sarrià ens trobem amb els Margarit, una nissaga de xarcuters que uneix l'experiència de la Dolors amb l'empenta de la nova generació, els seus nebots Joan i Martí, dos germans molt joves que estan aprenent l'ofici a l'obrador familiar. I dels nouvinguts als històrics, com la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886. No ens en anem de Sarrià sense tastar les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà.

A Santa Eulàlia, a l'Hospitalet de Llobregat, matinem amb el Mingo, que serveix cafès i somriures des de darrere la barra del mercat. La Natàlia ens demostra que els joves també tenen lloc a les parades del mercat, i descobrim els secrets del bacallà de la mà de la Montse i la Lourdes, dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.

l'arròs-a-la-sitgetana-de-l'ester-i-la-vinyet
Obrir vídeo
Una recepta de "Gent de mercats"

L'arròs a la sitgetana de l'Ester i la Vinyet

Tana Collados
Per Tana Collados
l'aula-de-cuina-un-espai-cada-cop-amb-més-presència-als-mercats
Obrir vídeo
Del showcooking al showvending, a "Gent de mercats"

L'Aula de Cuina, un espai cada cop amb més presència als mercats

Per Tana Collados

RECEPTES DE "GENT DE MERCATS"

Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut