Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Joaquim Segalés, especialista en coronavirus i investigador del centre de recerca en sanitat animal

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'especialista en coronavirus i investigador del centre de recerca en sanitat animal, Joaquim Segalés. També connectarà amb Brussel·les per informar de la reunió dels ministres de Sanitat per coordinar accions per combatre l'epidèmia.

Taula de tertúlia
Comentaran i contextualitzaran les notícies del dia Gemma Aguilera, Sara Muñoz i Carles Fernandez. S'afegirà a la conversa la politòloga Cristina Monge, autora del llibre "Hackear la democracia", amb propostes per obrir les institucions i els governs a la ciutadania.

Al voltant del 8M
Seguint amb els continguts de la Setmana de les Dones a TV3, "Els matins" analitzarà amb la cineasta i activista Mabel Lozano el seu últim documental "Biografía del cadáver de una mujer", que s'estrena diumenge i que parla del negoci de la prostitució i de l'assassinat de diverses dones que han denunciat l'explotació que patien. La tria de llibres d'Anna Guitart també girarà al voltant del Dia de les Dones i Elisenda Roca, Nachat El Hachmi i la il·lustradora Raquel GU explicaran com encaren les mobilitzacions del 8M.

#somdones

tv3.cat/somdones

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut