El vicepresident Oriol Junqueras adverteix a la CUP que no totes les externalitzacions de serveis públics són dolentes per definició

El vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda ho ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", l'endemà que els cupaires hagin permès la tramitació dels pressupostos però, per aprovar-los, han demanat que es destinin més diners a anul·lar externalitzacions

Junqueras ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que en externalitzacions de serveis públics s'ha d'estudiar cas per cas i que no es pot generalitzar.

El vicepresident de la Generalitat ha destacat: "Potser hi ha externalitzacions que s'han guanyat a través d'un concurs per alguna entitat, potser, del tercer sector. Per tant, les externalitzacions són dolentes per elles mateixes? La paraula externalitat és una paraula que indica una maldat intrínseca? La resposta és no."

De cara a la cimera pel referèndum d'aquest divendres, Oriol Junqueras s'ha mostrat decebut amb l'actitud amb què hi arriben els dirigents d'En Comú Podem i ha afegit: "És curiós veure com el senyor Errejón s'acosta cap a les nostres tesis i el senyor Xavier Domènech s'acosta cap les tesis de la senyora Susana Díaz, per exemple."

Precisament ahir el líder dels "comuns", Xavier Domènech, no va voler avalar les declaracions del número dos de Podem, Íñigo Errejón, apostant perquè es faci un referèndum unilateral.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Oriol Junqueras, cliqueu aquí.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut