El "Tria33 Extra" se suma a El Dia Més Curt

Demà, dimecres 21 de desembre, a les 22.15, s'amplia l'oferta diària del "Tria33" amb una edició del "Tria33 Extra" que, amb motiu de la celebració internacional de El Dia Més Curt, ha programat una selecció de sis curtmetratges, guardonats i seleccionats en diversos festivals internacionals.

El 21 de desembre més de 50 països celebren la festa del curtmetratge per reivindicar el cinema de curta durada. Enguany s'han programat a Catalunya, les illes Balears i al País Valencià més de quaranta sessions, amb la projecció de dos-cents curtmetratges.

El "Tria33 Extra" se suma a la festa de El dia més curt oferint una selecció de sis curtmetratges amb cert reconeixement internacional. Els títols escollits són "Invasion Day", de Vincent De Bellis, Milos Eratostene, Terence Guilpin, Léo Lefrève, Raphael Leylavergne, Arthur Loiseau, Mohamed Oumoumad i Dimitri Trouve; "Playback", de Nico Aguerre; "Papan dans maman", de Fabrice Braq; "The Fly", d'Olly Williams; "In the distance", de Florian Grolig, i "La banyera", de Tim Ellrich.

La introducció d'aquest programa especial la farà la Júlia Bertran.

 

"Invasion Day", de Vincent De Bellis, Milos Eratostene, Terence Guilpin, Léo Lefrève, Raphael Leylavergne, Arthur Loiseau, Mohamed Oumoumad i Dimitri Trouve

Sinopsi: Una gegantina nau espacial arriba a París i pertorba la pau als seus carrers.

Estrena a les televisions de l'estat espanyol, és una producció d'una de les millors escoles d'animació en 3D i efectes visuals d'Europa, Isard Digital.

Gènere: Animació i efectes visuals

País: França

 

"Playback", de Nico Aguerre

Sinopsi: Un home espera a la seva habitació d'hotel una jove prostituta que acaba de contractar per internet. Quan arriba, l'home li explica amb detall com ha arribat fins allà.

Interpretada per l'actriu catalana Andrea Trepat, "Playback" va guanyar el premi del públic al festival Most 2015.

Gènere: Ficció

País: Espanya

 

"Papan dans maman", de Fabrice Braq

Sinopsi: De matinada se senten gemecs darrere la porta de l'habitació dels pares. Dues germanes es fan preguntes.

Més de 250 seleccions en festivals internacionals i una seixantena de premis.

Gènere: Ficció

País: França

 

"The Fly", d'Olly Williams

Sinopsi: El conductor del cotxe de fugida espera fora durant l'atracament en un banc i haurà de passar tres minuts d'infart abans no tornin els seus còmplices. L'únic que ha de fer es centrar-se.

Seleccionada als prestigiosos premis Polar (SNCF), selecció dels millors thrillers internacionals.

Gènere: Ficció

País: Regne Unit

 

"In the distance", de Florian Grolig

Sinopsi: Hi ha pau i tranquil·litat sobre els núvols, però el caos aguaita en la distància i cada nit és més a prop.

Nominada al millor curtmetratge als premis EFA Berlín 2017, ha estat seleccionada als festivals d'Annecy i Clermont-Ferrand.

Gènere: Animació

País: Alemanya

 

"La banyera", de Tim Ellrich

Sinopsi: Els germans Georg, Alexander i Nicklas estan preparant un regal molt especial per a la seva mare. Però la idea de representar una foto de la infància en què tots tres són a la banyera, al germà gran li sembla una bajanada.

Guardonat amb molts premis del públic internacionals. Millor curt de l'europeu a FILMETS Badalona Film Festival i premi especial del jurat al festival de Clermont-Ferrand 2016, el festival de curts més important del món.

Gènere: Ficció

País: Àustria

 

eldiamescurt.cat/2016

tv3.cat/tria33

facebook.com/triatrentatres

twitter.com/tria33

Anar al contingut