"El suplement" donarà les instruccions per antena de la "flashmob" convocada diumenge a Barcelona

Els oients hauran de portar una ràdio per participar en aquesta iniciativa organitzada pel programa "Casal Rock" de TV3.

El programa de Catalunya Ràdio El suplement, amb Núria Ferré, participarà en la "flashmob" que el programa Casal Rock de TV3 ha convocat per aquest diumenge a Barcelona. A través de les instruccions que doni el programa El suplement, els participants sabran quina acció hauran de fer.

Una "flashmob" és una concentració de persones en un lloc i hora concrets per fer una acció conjunta en un espai públic. Un exemple recent és la que es va fer al gener al metro de 43 ciutats de tot el món, entre les quals Barcelona. L'acció consistia a viatjar en metro sense pantalons. Una altra "flahsmob" es va convocar en un centre comercial de l'Hospitalet de Llobregat. L'acció era, seguint un senyal concret, fer un ball espontani davant la mirada estupefacta de la resta de la gent que comprava al centre. Hi van participar un miler de persones.

Aquest diumenge, la "flashmob" organitzada per TV3 es farà a partir de les dotze del migdia al final del Portal de l'Àngel de Barcelona, on es creuen els carrers Cucurulla i dels Arcs. Per poder-hi participar, caldrà portar una ràdio amb auriculars o bé un mòbil o un MP3 i escoltar el programa El suplement.
A partir de les dotze del migdia, quan soni la cançó Eufòria de Mazoni, Núria Ferré donarà les instruccions sobre la "flashmob". Perquè l'acció surti més bé, des de l'organització es demana als participants que estiguin concentrats al Portal de l'Àngel i que dissimulin fins que sentin a través del programa El suplement les instruccions sobre el que hauran de fer.

El suplement de Catalunya Ràdio és el magazín d'actualitat que s'emet els dissabtes i els diumenges, de deu del matí a una del migdia.


www.catradio.cat
Anar al contingut