El seny i la rauxa, a "Trenquin tòpics"
El seny i la rauxa, a "Trenquin tòpics"
DIMECRES, A LES 22.35

El seny i la rauxa dels catalans, a "Trenquin tòpics"

Demà, a les 22.35, TV3 emetrà el quart capítol de "Trenquin tòpics", un programa que vol desmuntar els tòpics catalans. En aquesta entrega, Queco Novell reflexiona sobre el seny i la rauxa dels catalans.

Queco Novell radiografia el tòpic més representatiu dels catalans a través d'una competició per demostrar si Catalunya és un país de seny o de rauxa. Farà de copilot de Laia Sanz, seurà al seient del darrere del cotxe d'Eloi Vila, parti­ciparà en un espectacle de la Fura dels Baus i passarà por a Horrorland.

"Trenquin tòpics"

"Trenquin tòpics" comprova o desmenteix els tòpics catalans. Queco Novell fa un treball de camp en què va provocant les situacions en què es produeix el tòpic o les observa com un espectador més.

En el programa, en Queco farà pujar gent a un Ferrari per saber quina relació tenim amb el luxe i els diners, organitzarà un concurs de seducció per comparar els catalans amb els argentins o els italians, i farà de copilot de Laia Sanz per comprovar quanta rauxa ens desperta la conducció. Parlarà de la nostra tradició pactista amb John Carlin, anirà de tapes a Madrid amb Carles Torras, conversarà amb Roger Mas sobre per què som tan avorrits i analitzarà els nous renecs catalans amb el grup de trap P.A.W.N. Gang.

tv3.cat/trenquintopics

twitter.com/topicstv3

instagram.com/topicstv3

Anar al contingut