El repte d'Oriol Parreño d'entrevistar Lucía Caram, a "Fake night"

El dijous 23 de setembre, a les 22.45, després de "Polònia", TV3 estrena el segon capítol de "Fake night", un programa en què realitat i ficció es barregen en una entrevista impossible. Oriol Parreño és el director d'un programa de televisió i té la missió de fer història. Tots sabem que no serà així. En aquesta segona setmana el repte per ell serà entrevistar Lucía Caram.

Entrevistar una monja sempre és un repte per a un ateu convençut. Però, què passa si la monja en qüestió és, a més, Lucía Caram, coneguda popularment com la "monja collonera"?

L'Oriol haurà d'aguditzar l'enginy per pensar idees i activitats a l'alçada de l'entrevistada. I ho haurà de fer, a més, amb el vist i plau de Jair Domínguez, el nou director de TV3 que només diu sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades.

Al llarg del programa, a l'Oriol, se'l veurà capficat amunt i avall dels passadissos de la tele, tot creuant-se amb altres treballadors de la casa com Xavier Graset o Quim Masferrer, amb els quals manté un relació diguem-ne que peculiar. Ara bé, les millors idees no vindran pas d'ells sinó de persones que, a priori, no sembla que tinguin cap lligam amb Lucía Caram (però resulta que sí): com, per exemple, la youtuber Patry Jordan o la periodista esportiva Danae Boronat.

Si l'Oriol aconseguirà (o no) dur a terme aquestes idees ja és un altre tema.

El programa

A Oriol Parreño TV3 li ha encarregat un "late night", un programa que revolucioni la història de la televisió i que mostri una nova cara dels convidats que els espectadors no hagin vist mai. Seguint referents com "The office" o "The Larry Sanders show", "Fake night" retrata tot el procés de preparació del programa que aparentment ha de ser perfecte.

L'espectador assistirà a les reunions de guió on es prepara el programa i anirà veient com l'Oriol s'imagina com serà l'entrevista amb un VIP determinat. Situacions fictícies que Parreño projecta, que l'espectador veu, però que per impossibles, extraordinàries, ridícules o inèdites, no es poden portar a la realitat.

"Fake night" comptarà amb molt d'humor i la complicitat del VIP entrevistat, que entrarà en el joc d'una entrevista molt diferent, de to quan calgui irreverent, disruptiu, però també sincer i còmplice. Tot plegat, trufat de situacions divertides amb multitud de cameos i seqüències ficcionades amb personatges coneguts pel gran públic de tots els àmbits de la societat. 

En definitiva, "Fake night" jugarà, durant 6 capítols, amb el concepte realitat vs. expectativa que viu el presentador, un personatge peculiar, el més semblant al nostre particular Woody Allen, el cap que ningú voldria tenir, però que ningú s'atreveix a contradir.

Jorge Cadaval, Josep Cuní, Santi Millán, Lucía Caram, Sergi López i Martina Klein seran els protagonistes d'aquestes sis entrevistes en què es comptarà amb cameos de noms com Antoni Bassas, Miquel Montoro, Raquel Sans, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Toni Soler, Quim Masferrer, Pilarín Bayés o Jose Corbacho, entre molts altres.

www.tv3.cat

Anar al contingut