Dissabte, a les 9.35

El Rafel i la Juliana fan un aerolliscador i un menjador per a la mascota al "Món maker", del canal Super3

Demà, dissabte, 27 de juny, a les 9.35, arriba al canal Super3 un nou capítol de "Món maker", l'espai que mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines, presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot. En aquesta ocasió, crearan un aerolliscador propulsat per les hèlixs d'un dron i construiran un menjador per a la mascota amb ampolles d'aigua.
La Juliana i el Rafel construeixen un aerolliscador a "Món Maker".
La Juliana i el Rafel construeixen un aerolliscador a "Món Maker".

Aquest dissabte, al capítol de "Món maker" titulat "Un regal caigut del cel", la Juliana està fent el seu particular "speech" sobre coses de la vida quan, de sobte, li cau un dron de dalt. En agafar-lo veu que està trencat, però les hèlixs encara funcionen. Com que al "Món maker" tot s'aprofita, ha tingut una idea boja: "Qui té un dron té un tresor!" La Juliana el desmunta i crea un "hovercraft", un aerolliscador propulsat per les hèlixs del dron. 

Mentrestant, el Rafel està pensant què pot fer amb un munt d'ampolles d'aigua que té per casa. Al final proposarà construir un menjador per a la mascota i un estoig molt personal. 

L'endevinalla ensenyarà com es pot fer un altaveu amb un simple plat de plàstic.

 

El programa

"Món maker" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio). Presentat per Juliana Canet i Rafel Vives, acompanyats del Bot, aquest espai mostra com es poden construir els objectes més diversos fent servir tota mena d'andròmines. "Món maker" consta de 13 capítols de 25 minuts.

En el transcurs de la construcció de cada objecte, i depenent de la seva complexitat, la Juliana demana ajuda, consells i, fins i tot, suport moral al seu tiet Rafel, que hi té la mà trencada, en aquests temes. És l'encarregat de guiar la Juliana i, sobretot, d'alertar-la de possibles perills. Guants, ulleres protectores, serres, pistoles elèctriques de cola... De vegades, la Juliana no és del tot conscient de les mesures que ha de prendre un "maker" a l'hora de treballar. Per la seva banda, el Bot proporciona els elements de construcció i també fa advertències i dona dades i consells. Un cop ha construït l'objecte, la Juliana passa a la pràctica per comprovar les reaccions i les conseqüències que té fer-lo servir.

A més del procés de construcció d'aquest element principal, "Món maker" té altres seccions en què es mostra l'elaboració d'altres objectes de manera més senzilla.

 

super3.cat/monmaker

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

 

Anar al contingut