El PSC aposta per una estratègia més constructiva perquè ara hi ha "saturació de crispacions"

Ho diu el nou responsable de campanya del PSC, Jaume Collboni, en declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio".

El nou cap de campanya electoral del PSC, Jaume Collboni, ha explicat al programa El matí de Catalunya Ràdio que la seva formació apostarà per una campanya sense confrontacions personals per superar l'actual desafecció política. Collboni ha afirmat que, fa un temps, va ser un èxit fer una campanya molt combativa contra el Partit Popular, però que ara cal suavitzar el to perquè les coses han canviat: "Tothom reconeix que aquella campanya- que va ser dura i de confrontació directe amb el PP- tenia la seva raó de ser. En aquests moments, les coses han canviat, hi ha un nou escenari. Pensem que hi ha un cert nivell de saturació de crispacions, de mals entesos, o d'atacs directes i personals i pensem que això ha de canviar pel bé de la democràcia. Tot i això, ha admès que el PSC ha fet campanyes rotundes contra els governs del PP per "activar l'electorat socialista" i per "derrotar una forma de fer política, de governar Espanya".

El responsable del programa electoral socialista ha defensat també la necessitat "de confrontar models i no persones", i ha afegit que la intenció del PSC és fer evolucionar l'eslògan "Fets, no paraules" cap a un "Fets i paraules". Segons Collboni, la prioritat en aquesta campanya serà explicar l'obra de govern i s'ha mostrat convençut que si ho fan bé, obtindran uns bons resultats: "Estem convençuts que si expliquem bé allò que hem fet, guanyarem".

Sobre José Zaragoza, el seu antecessor en el càrrec, Jaume Collboni creu que està clar que el president de la Generalitat, José Montilla, continua confiant-hi en la seva faceta de secretari d'organització del PSC: "En la seva condició de secretari d'organització, és obvi que sí. Pensi que els membres de la direcció del partit s'escullen en congressos, democràticament, i no hi ha hagut cap congrés. Per tant, tots estem en els nostres llocs, en les nostres secretaries".

www.catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut