El programa "Solidaris", Premi Montserrat Roig 2018 de Periodisme a la trajectòria

El programa "Solidaris", de Catalunya Ràdio, dirigit per Albert Segura, ha rebut avui el Premi Especial del Jurat dels Premis Montserrat Roig 2018 Periodisme i Comunicació Social a la seva trajectòria, que atorga l'Ajuntament de Barcelona, en un acte que ha tingut lloc avui, 11 d'abril, al Saló de Cent del consistori barceloní.

El programa "Solidaris", dirigit i presentat per Albert Segura, ha rebut aquesta tarda el Premi Montserrat Roig 2018 Periodisme i Comunicació Social de Barcelona a la trajectòria, que atorga el Consell Municipal de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona, en un acte que ha tingut lloc al Saló de Cent. Laia Ortiz, tinenta d'alcalde de l'Àrea de Drets Socials, i Carles Pont, cap d'estudis de Periodisme de la UPF, han estat els encarregats de lliurar el premi, que han recollit Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Albert Segura i Carla Verdés, productora. 

"Solidaris" és un espai de periodisme reflexiu sense fronteres que busca donar respostes, amb el màxim rigor i profunditat, als grans reptes socials, polítics i econòmics que preocupen la societat. Després d'onze temporades en antena, "Solidaris" és una referència informativa en drets humans, justícia social i cooperació al nostre país, amb un periodisme de solucions i amb la mirada crítica i constructiva de les persones i les organitzacions que treballen per fer progressar la societat i aconseguir un món millor. De la mà del programa, Catalunya Ràdio surt cada setmana al carrer per donar veu als que normalment no en tenen i treure a la llum les històries que sovint es voldrien ocultes.

"Solidaris" va rebre també el 2018 el Premi Civisme de Mitjans de Comunicació en la categoria de treball radiofònic del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El programa "Solidaris" s'emet els dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio.cat/solidaris

facebook.com/solidaris

twitter.com/solidaris

 

Anar al contingut