Ester Plana i Quim Rutllant.
Ester Plana i Quim Rutllant.

El programa "Mans" viurà en directe el 1r Congrés de la Jota des de Falset

Diumenge, 21 d'octubre, a les 13.00, el programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emetrà en directe des de la plaça de la Quartera de Falset amb motiu del 1r Congrés de la Jota als territoris de parla catalana i farà connexions amb les diades de Castellers de Sants a Barcelona i de Santa Úrsula a Valls.

Aquest diumenge, 21 d'octubre, es farà a Falset el 1r Congrés de la Jota als territoris de parla catalana, que inclou comunicacions de caràcter acadèmic i activitats lúdiques i que reuneix experts i aficionats d'aquesta temàtica els dies 19, 20 i 21 d'octubre. A partir de les 13.00, el programa "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emetrà en directe des de la plaça de la Quartera de la capital del Priorat, on parlarà amb diversos representants i estudiosos del món de la jota.

A més de transmetre tota l'activitat festiva que hi haurà a Falset, el programa també serà present en una nova jornada del Campionat Nacional de Colles Sardanistes, a Terrassa. Finalment, "Mans" connectarà amb les diades de Castelleres de Sants a Barcelona i de Santa Úrsula de Valls, que seguiran Josep Almirall i David Prats, del programa "3 rondes", de Catalunya Informació, respectivament.  

El programa "Mans" s'emet els diumenges de 13.05 a 14.00.

 

catradio.cat/mans

facebook.com/manscatradio  

twitter.com/manscatradio

 

 

Anar al contingut