"LaTdT"
"LaTdT"
DIUMENGE, A LES 20.00

El primer partit de Lliga al Camp Nou, Barça-Betis, a "LaTdT"

El Barça rebrà aquest diumenge el Betis entrenat per l'exespanyolista Joan Francesc Ferrer "Rubi". A partir de les 20.00, "LaTdt", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler al capdavant. Serà en el debut en la Lliga de l'equip de Valverde davant la seva afició.

Ricard Torquemada dirigeix les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio. "LaTdT" torna aquest diumenge, a partir de les 20.00, una hora abans que comenci el primer partit oficial de la temporada al Camp Nou, que disputaran a les 21.00 el FC Barcelona i el Betis. Molt pendents de l'alta de Leo Messi, el Barça rebrà el conjunt verd-i-blanc amb la intenció d'aconseguir la primera victòria en el campionat domèstic.

L'equip de "LaTdT"

"LaTdT" segueix els partits des de diferents punts de vista, amb Ricard Torquemada com a director d'una transmissió coral en què continuarà fent l'anàlisi, i amb Bernat Soler a la narració del partit. L'equip compta amb Marta Carreras i Sònia Oleart als micròfons autònoms, i al laboratori es tracten les dades amb Carles Domènech i Marc Domènech. També hi ha Jordi Costa, que aporta la seva visió esmolada del partit, i Jordi Borda, que hi dona el punt de vista institucional. A més, Jaume Ramon i Bernat Coll s'encarreguen del centre de dades i Xavier Campos analitza el partit des de Barcelona. L'equip de "LaTdT" també compta amb Albert Mora, que controla tota la informació arbitral i seguiment del VAR. Dani Bachiller, Ricard Luque i Quimet Garcia són els responsables tècnics del programa.

 

catradio/la-tdt

twitter.com/LaTdT

instagram.com/latdt

Anar al contingut