Joan Ramon Vallvé
Joan Ramon Vallvé
DIMARTS, A LES 21.00

El partit entre el Guadalajara i el Barça de la Lliga Asobal d'handbol, a Esport3

Demà, a les 21.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga Asobal d'handbol entre el Guadalajara i el Barça. Els blaugrana són els líders després d'encadenar cinc victòries seguides.

El  Barça reprèn aquest dimarts la Lliga Asobal i visita la pista del Quabit Guadalajara en partit corresponent a la sisena  jornada de la competició. El conjunt de Xavi Pascual viatja vol allargar la ratxa de cinc victòries consecutives entre Lliga i Champions, per afrontar amb bones sensacions les dues jornades europees seguides al Palau, contra l'Elverum i el PSG.

El rival dels barcelonistes de demà arriben al partit novens en la classificació de l'Asobal, amb un balanç d'un victòria, dos empats i dues derrotes en les cinc jornades disputades. Els de l'Alcarria van perdre clarament l'últim partit a la pista de l'Ademar León, però a casa encara no coneixen la derrota, un triomf i un empat. A més, el Quabit Guadalajara compta en les seves files amb el quart màxim golejador de la competició, el lateral Chema Márquez, que ha anotat 29 gols en cinc partits.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé, i l'anàlisi tècnica, de Toni García.

esport3.cat

Anar al contingut