Divendres, a les 20.55

El partit entre el Força Lleida i l'Estudiantes de la Lliga LEB Or, a Esport3 i la plataforma 3Cat

Demà, a les 20.55, Esport3 emetrà, en directe, el partit de la Lliga LEB Or entre el Lleida i l'Estudiantes. Els lleidatans esperen sumar una victòria de prestigi contra el líder de la Lliga LEB Or i que suma 6 victòries seguides

El Barris Nord acollirà el partit estrella de la 21a jornada de la LEB Or, entre l'ICG Força Lleida i el Movistar Estudiantes. Els madrilenys són candidats a l'ascens i ara mateix, un dels equips més en forma de la competició: líders amb 17 victòries i 3 derrotes, amb una ratxa de sis triomfs consecutius i que el mes passat, es van proclamar campions de la Copa Princesa.

El Lleida, mentrestant, és sisè amb 13 victòries i 7 derrotes i travessa un bon moment de joc, amb set victòries en els vuit últims partits. El duel suposarà el retorn de l'aler veneçolà Michael Carrera a Lleida, després d'haver defensat la samarreta del club durant dues temporades i mitja i fitxar pel Gran Canaria de l'ACB, a mitjans de la temporada passada. En el partit d'anada, l'Estudiantes es va imposar 75 a 72.

Els comentaris seran de Joan Ferran i Nacho Solozabal.

esport3.cat

Anar al contingut