La narració dels partits és de Joan Ferran
La narració del partit és de Joan Ferran
Diumenge, a les 12.05

El partit de l'OK Lliga entre el Lleida Llista i el Reus Deportiu, a Esport3

Diumenge, a partir de les 12.05, Esport3 emetrà el partit de la desena jornada del campionat, que enfronta el Lleida i el Reus, dos equips que volen ser a la part alta de la classificació

El Lleida Llista tornarà a posar a prova la seva imbatibilitat com a local, en aquest cas contra el Reus Deportiu Virginias. Els lleidatans venen de conquerir la tercera plaça del campionat, amb 18 punts, després de vèncer a Igualada (1-5) i aprofitar la derrota del Noia al Palau Blaugrana. L'equip d'Albert Folguera encara no ha perdut cap partit com a local en els quatre duels disputats, ja que és un dels blocs més consolidats de la lliga, en què destaquen el porter Martí Serra i homes com Bruno di Benedetto o Jepi Selva, autor d'11 gols fins ara.

El Reus Deportiu, per la seva banda, s'hi presentarà amb una trajectòria més irregular. Els reusencs són sisens, amb 14 punts, tot i que venen de remuntar contra el Manlleu (4-3) el passat cap de setmana al Palau d'Esports. L'equip de Jordi Garcia espera comptar amb Raúl Marín, segon màxim golejador de la lliga amb 13 gols, sancionat en l'últim partit i que arrossega molèsties.

Els dos equips es van enfrontar en les semifinals de la lliga catalana, amb victòria lleidatana a la tanda de faltes directes, després d'acabar amb empat a 2 al final del temps reglamentari.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà. A més, Guillem Solé recollirà les opinions dels espectadors per WhatsApp, amb el número 607 07 10 84.

esport3.cat

Anar al contingut