Joan Ferran
Joan Ferran
Dimarts, a les 21.00

El partit de l'OK Lliga entre el Caldes i el Barça, a Esport3

Demà, a les 21.00, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de la dissetena jornada de l'OK Lliga entre el Recam Làser CH Caldes i el FC Barcelona

Després de refermar el seu lideratge en superar el Liceo i fer un pas de gegant per revalidar el títol de Lliga, el FC Barcelona Lassa visita demà una de les pistes més complicades de l'OK Lliga, com és la Torre Roja de Caldes. Malgrat ocupar la cinquena posició del campionat, els calderins només han guanyat un dels sis últims partits. Tot i això, s'han convertit en una de les sensacions de la temporada i esperen comptar amb el factor públic i la intensitat del seu joc per plantar cara a un Barça invicte fins ara. Dels vuit partits jugats a la seva pista, el Caldes n'ha guanyat sis i només ha caigut contra el Reus i el Noia. Arribarà a la cita després d'empatar a Girona (1-1) en l'última jornada.

El Barça, mentrestant, vol mantenir la seva condició d'imbatut amb unes xifres contundents: 13 victòries i 3 empats, amb el millor atac de la Lliga  amb 86 gols marcats i la millor defesa, 26 en contra. Té sis punts d'avantatge sobre el Reus, segon classificat, i amb un partit més, i set sobre el Liceo, a qui va golejar fa una setmana (6-2).

La narració serà de Joan Ferran, i els comentaris, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut