El partit de l'Eurolliga de bàsquet entre el Baskonia i el FC Barcelona, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Demà, a les 20.30, Esport3 i Catalunya Ràdio oferiran en directe el partit de la dotzena jornada del Top 16 de l'Eurolliga, que jugaran el Barça i el Baskonia a Vitòria. Divendres es podrà seguir el partit del Reial Madrid contra l'Olympiacos.

El FC Barcelona buscarà confirmar aquesta setmana el seu bon moment a l'Eurolliga després de les dues importants victòries al Palau Blaugrana davant del CSKA i el Reial Madrid. Els catalans viatjaran a Vitòria per enfrontar-se al Baskonia demà a les 20.30. En cas de victòria, el Barça pujaria al segon lloc de la classificació. La transmissió serà de l'equip habitual, format per Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

El partit també es podrà seguir a Catalunya Ràdio. La transmissió serà d'Ernest Macià; els comentaris, de Carme Lluveras i Roger Grimau, i les entrevistes, de Marta Garcia. Tot coordinat per Eudald Serra.

Divendres, 25 de març, a les 20.45, Esport3 també oferirà un partit decisiu en el mateix grup del FC Barcelona: el que enfrontarà l'Olympiacos i el Reial Madrid. Una derrota madridista els podria complicar, fins i tot, la classificació per als quarts de final de l'Eurolliga. La locució serà de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

esport3.cat

catradio.cat/basquet-a-catalunya-radio

#EurolligaE3

Anar al contingut