Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a les 18.00

El partit d'anada per a l'ascens a Segona B, entre el Llagostera i el Portugalete, a Esport3

Dissabte, a les 18.00, Esport3 emetrà el partit d'anada de l'eliminatòria directa d'ascens a Segona B entre el Llagostera i el Portugalete, des del Municipal de Llagostera

El Llagostera arriba a aquesta eliminatòria després d'haver-se proclamat campió del grup 5è de Tercera Divisió, amb tres punts d'avantatge sobre l'Hospitalet. L'equip d'Oriol Alsina ha fet valer la seva fortalesa a casa, on ha guanyat 17 dels 20 partits del campionat. Sascha Andreu i Moussa Sidibé, amb 24 gols entre tots dos, han estat el principal argument ofensiu de l'equip del Gironès, que també compta encara amb la precisió en les accions d'estratègia de Pitu Comadevall.

Al davant, el campió del grup 4t, un Portugalete que ha tret vuit punts d'avantatge al Sestao, segon classificat, i que només ha encaixat 21 gols en tot el campionat. Amb la Lliga sentenciada, els bascos van sumar tres empats i una derrota en els últims quatre partits i han tingut més marge per preparar l'eliminatòria. Entre els seus jugadors més destacats, el veterà central Jon Moya, ex del Lleida, migcampistes amb experiència a Segona B, com David Infante o Ángel Gándara, "Chopi", i el davanter Cristian Bonilla, autor de 12 gols.

La transmissió serà de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut