Laura Rosel
Laura Rosel
Demà

"El matí de Catalunya Ràdio" parla amb testimonis de diferents generacions de persones que han après a conviure amb el VIH

Aquest dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà de com és la vida de les persones afectades amb el VIH, prop de 33.000 a tot Catalunya. I ho farà amb testimonis de diferents generacions, sota la mirada experta del doctor Bonaventura Clotet

A les 07.40, "Veus de la Covid", on es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Sisó, metge i president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

A les 08.45, commemoració del Dia Mundial de la Sida, amb el doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida i cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. També s'emetrà un reportatge en què persones seropositives de diferents generacions ens expliquen com conviuen amb el VIH i quines diferències hi ha respecte de fa 30 anys.

A les 09.15, "Taula d'anàlisi" amb Eva Pomares, periodista; Jordi Borràs, fotoperiodista, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

A les 10.30, "Mediatrèmol" els canvis en la comunicació i com ens afecten, amb Àlex Gutiérrez, periodista..

A les 11.07, "Se suposa" amb el tema dels Borbons, sota la mirada d'Albert Pla, músic.

A les 11.30, "Història", amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, que revisarà la figura d'en Raimon.

A les 11.45, "Les històries de Quico Sallés", periodista al diari El Món, que tractarà l'espionatge policial a sospitosos de terrorisme, crim organitzat o independentisme.

I a les 12.05, "L'apocalipsi,", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidarà el músic i productor Marc Parrot, que acaba de publicar el llibre "Cançons impossibles", un recull de poemes, i amb la periodista Mireia Mallol, que treballa a l'equip del "Tot es mou" de TV3.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut