Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMARTS, A LES 6.00

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, i Ferran Pegueroles, fill de Carme Forcadell

Demà, dimarts, a partir de les 7.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, des de Madrid, que entrevistarà Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, i Ferran Pegueroles, fill de Carme Forcadell.

Demà, dimarts, Mònica Terribas entrevistarà Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart, i Ferran Pegueroles, fill de Carme Forcadell. A partir de les 9.00, la tertúlia amb Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València; José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, subdirectora del Diario.es, i Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UB. A partir de les 9.30 es reprèn el judici del Procés i es farà el seguiment amb els sintetitzadors Dani Gómez i Domènec Subirà, i Roser Perera, enviada especial a la Sala del Tribunal Suprem.

A partir de les 11.30, taula de juristes amb Mar Aguilera, professora de Dret Constitucional i Drets Fonamentals de la UB i observadora internacional, i José Antonio Martín Pallín, fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut