Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró

Dijous, 31 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Laia Bonet, professora de Dret Administratiu a la UPF i de Dret de la Comunicació a Blanquerna; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Javier Perez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament, i Ernest Benach, expresident del Parlament.

A partir de les 10.00, tertúlia esportiva amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio; Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones; Sergi Cutillas, comentarista esportiu, i Gemma Herrero, periodista.

A partir de les10.30, "No hi ha drets" amb Iolanda Fresnillo, que parlarà de les discriminacions. L'espai inclourà l'entrevista telefònica a Míriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Battuta.

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà l'entrevista al director teatral Oriol Broggi i als actors Clara Segura i Joan Carreras, amb motiu de l'estrena de "La bona persona de Sezuan", emblemàtic text de Bertolt Brecht que s'estrena aquest dijous a la Sala Gran del TNC, a Barcelona.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut