A partir d'avui

El llibre de La Marató comença a bategar a les llibreries i a la botiga de TV3 i Catalunya Ràdio

El llibre de La Marató, amb el lema "La Marató sempre batega" com a títol, ha sortit a la venda avui a les llibreries habituals i a la botiga de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquesta publicació forma part de la campanya de sensibilització i divulgació sobre la salut cardiovascular de La Marató 2022, que culminarà amb el programa del 18 de desembre a TV3 i Catalunya Ràdio. 

A partir d'avui ja està disponible la quinzena edició del llibre de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la salut cardiovascular. Aquest any s'han trencat els esquemes de les últimes edicions amb un llibre diferent, en format d'àlbum il·lustrat, dirigit a tots els públics i a totes les edats.  

Aquest llibre visual, amb la coberta il·lustrada per Eva Palomar, permetrà conèixer més de prop el tema d'aquesta Marató i donar una altra perspectiva dels conceptes que giren al voltant de la salut cardiovascular. Ha estat gràcies a la col·laboració de 15 il·lustradors ben heterogenis, que han aportat el seu talent i diversitat d'estils per obtenir un conjunt d'obres precioses que no deixaran ningú indiferent i faran reflexionar: Kim Amate, Eva Armisén, César Barceló, Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Judit Canela, Gemma Capdevila, Alba Cardona, Coaner Codina, Sergi Doñate, Òscar Julve, Javier Mariscal, Pep Montserrat, Marc Pallarès i Joana Santamans.  

A cada creador se li ha facilitat un ítem relacionat amb la salut cardiovascular i La Marató, un punt de referència per inspirar-se a l'hora de fer la seva il·lustració. A partir d'aquí, cadascú ha fet la seva obra, acompanyada d'un text que defineix què vol transmetre amb el seu art i que permet entendre més bé tot el que envolta la salut cardiovascular.      

Perquè les obres puguin lluir com es mereixen i en pugui gaudir tothom, es publica un llibre de gran format i a tot color adreçat a petits i grans, on de ben segur cadascú podrà trobar alguna emoció inspiradora.   

El llibre de La Marató, editat per Baobab dins el segell Estrella Polar, s'ha posat a la venda avui al preu de 12 euros. El tiratge inicial és de 8.000 exemplars en paper, i també es publicarà en format digital. Fins ara, amb totes les edicions que s'han fet, s'han venut més de 118.000 llibres. 

Després del llibre es posarà a la venda el disc de La Marató, aquest diumenge, 27 de novembre, amb els diaris del país, i a partir de dilluns es podrà trobar a la botiga de TV3 i Catalunya Ràdio. A més, ja es pot fer la prereserva del disc digital a iTunes.   
 
tv3.cat/marato 

#LaMaratóSempreBatega 

Anar al contingut