Demà, el laboratori, a "El llop"
Demà, el laboratori, a "El llop"

El laboratori, a "El llop"

Demà, dimecres 2 de febrer, a les 22.05, TV3 emetrà "El laboratori", el tercer capítol d'"El llop", que mostra la convivència dels 33 actors preseleccionats al Laboratori Teatral. El programa, presentat per Àngel Llàcer, que reivindica el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya amb l'obra més representada del teatre català, "Terra baixa".

Dimecres, després del "Telenotícies vespre", al nou capítol d'"El llop", "El laboratori", s'explica la primera part del procés que comença just després del càsting. Els 33 seleccionats (tres finalistes de cada personatge) viuen unes jornades de treball i convivència en un laboratori teatral d'on sortirà la companyia d'actors amateurs que representarà "Terra baixa". L'equip d'"El llop" conviurà durant quatre dies sencers amb els 33 candidats a formar part del grup final.

En aquest episodi, l'espectador també coneixerà més a fons els personatges. Es posaran a prova els actors amb audicions grupals, càstings per trios, dinàmiques col·lectives i un convidat sorpresa molt musical. Quatre dies d'eliminacions finals que acabaran de definir la companyia completa d'onze actors.

En aquest capítol i el següent també hi ha un aprofundiment en els personatges de "Terra baixa", ja que inclouen la visita d'actors professionals que han representat algun personatge de l'obra.

"El llop"

El nou programa de TV3 conduït per Àngel Llàcer mostra com es prepara des de zero la representació de l'obra teatral "Terra baixa". Un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, que posarà de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i al mateix temps reivindicarà el paper d'Àngel Guimerà, de l'obra "Terra baixa", i de les companyies que l'han representat al llarg de la història.

És una producció de TV3 amb la col·laboració de Turruà Llàcer, SL, sorgida de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  

tv3.cat/
https://www.ccma.cat/tv3/el-llop/
https://www.instagram.com/elllop_tv3/
https://twitter.com/ellloptv3

Anar al contingut