"El documental" estrena "No t'aturis"

El dissabte 15 d'octubre, a les 23.35, "El documental" estrena "No t'aturis". Un retrat proper de quatre joves del barri del Raval de Barcelona en el seu darrer any de Secundària a l'institut: els seus esforços, anhels i somnis de futur. El primer llargmetratge documental dirigit per Aïda Torrent i produït per Camille Zonca compta amb la coproducció de TV3 i amb la participació del Consorci d'Educació de Barcelona.

"No t'aturis" és un documental que narra un any decisiu en les vides de quatre estudiants de segon de Batxillerat a l'Institut Milà i Fontanals, al barri del Raval de Barcelona. En aquest curs el seu futur està en joc, un repte en què l'educació juga un paper clau. La directora, Aïda Torrent, ha crescut en una família d'educadors, per la qual cosa al llarg de la seva trajectòria ha combinat la vocació cinematogràfica amb temes pedagògics i educatius.

Sinopsi

El curs més difícil; el repte més gran. Retrat proper de quatre adolescents que cursen segon de Batxillerat a l'Institut Milà i Fontanals del Raval, a Barcelona. Com el barri, conformen un mosaic de cultures i procedències diferents, i faran front a un any ple de dificultats, esforços i esperances.

El curs no és fàcil i no tots viuen de la mateixa manera l'amenaça de la selectivitat. És un moment de canvis, acadèmics i personals. I, al llarg d'un curs sencer, els plans de futur donaran moltes voltes.

Durant tot un curs escolar, el documental segueix les seves vides familiars i acadèmiques. El resultat, un document únic, delicat i proper a la realitat de molts joves que lluiten pel seu futur.

Fitxa tècnica

Direcció i realització: Aïda Torrent
Guió: Mariam Daoudah, Rachida Boukhnouz, Miquel Mojal, Tajin Choudhury, Marese Villacorte, Jessica Ramírez, Karla Jessela Pintado, Aïda Torrent
Productor: Albert Baquero Roig, Carla D'Arnaude
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Joan Pavon
Director fotografia: Aïda Torrent
Muntatge: Albert Baquero
Director de producció: Eva Franco, Pau Goñi, María Cilleros, Anna Sosa
Música: La Llama (Colectivo de Rap), The Escarteen Sisters, Stephen Royle, Kathlyn Ildefonso Madriaga
Grafisme: Sergi Esgleas
2015
71'
Una producció de Camille Zonca en coproducció amb Televisió de Catalunya i amb la participació del Consorci d'Educació de Barcelona.

tv3.cat/eldocumental
tv3.cat/documentals
twitter.com/eldocumental33

Sant Joan Despí, 14 d'octubre del 2016

Anar al contingut