David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"
David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

El col·lectiu LGTBIQ+ i la religió, a "Ja m'entens" 

Aquest dimarts 25 d'abril, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens", amb David Àvila, s'endinsa en el món de la devoció religiosa i la relació que hi tenen els membres d'aquest col·lectiu  

En aquest capítol, Blau Piqué, un Drag Queer, trans no binari, que, en l'inici de la Setmana Santa, va fer una penitència travesti pels carrers de Manresa per reivindicar la lluita contra la transfòbia, serà un dels convidats.  

El cineasta Jesús Pascual va estrenar fa un any el documental "‘¡Dolores guapa!' on mostrava a tot de persones del col·lectiu que tenen una devoció per a la Verge Dolores de Sevilla i per la Setmana Santa. David Àvila parlarà amb el realitzador sobre aquest contrasentit del col·lectiu LGTBIQ+ i la religió. 

En aquesta entrega també es donarà la benvinguda a "Acció perifèrica" una llibreria trans feminsta LGTBIQA+. Àvila entrevistarà un dels seus responsables, José Martínez, que, a més, fa diverses recomanacions de llibres on el col·lectiu som els protagonistes. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat pel periodista David Àvila. L'espai, en la seva tercera temporada, es pot escoltar per l'app i el web de l'emissora i les diferents plataformes de podcast. 

Anar al contingut