"El club de la mitjanit", amb Pere Escobar, divendres en directe des de Vilanova i la Geltrú

Aquest divendres, 9 d'abril, "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, farà un programa especial sobre el clàssic Reial Madrid-Barça des de Vilanova i la Geltrú, al Garraf.

Pere Escobar parlarà de les hores prèvies al partit al Bernabéu -que pot ser decisiu per el triomf a la Lliga- amb els periodistes, Carles Capdevila, Ramon Besa, Quique Guasch i Paco Escribano; amb l'excap de comunicació del Barça Jordi Badia; amb l'actor Sergi López; amb l'exjugador i exentrenador d'handbol del FC Barcelona, Xesco Espar; amb l'exporter barcelonista Salvador Sadurní i amb l'excandidat a la presidència del Barça Joan Castells, entre d'altres.

El programa especial es farà en directe des del restaurant vilanoví Negrefum i comptarà amb la participació dels oients d'El club de la mitjanit que ompliran el local. Amb aquest programa, Catalunya Ràdio inicia un desplegament especial que s'allargarà tot el dissabte amb motiu del clàssic Reial Madrid-Barça.

El club de la mitjanit, amb Pere Escobar, començarà divendres, com és habitual, a les dotze de la mitjanit i s'allargarà fins a dos quarts de dues de la matinada.

www.catradio.cat
Anar al contingut