Dilluns 5 d'agost, a les 12.10

El canal Super3 estrena la sèrie "Avatar, la llegenda de la Korra"

El dilluns 5 d'agost, a les 12.10, arriba a la graella del canal Super3 la nova sèrie d'animació "Avatar, la llegenda de la Korra". A partir de l'endemà dimarts, els capítols d'aquesta producció s'emetran de dilluns a divendres, a les 11.50 i se'n podran veure dos cada dia.

Després d'"Avatar: l'últim mestre de l'aire" arriba també al canal Super3 la seva seqüela: "Avatar la llegenda de la Korra". Dilluns es podrà veure el primer capítol d'aquesta sèrie d'estrena, a les 12.10. A partir de l'endemà, dimarts, se n'emetran dos capítols cada dia, a les 11.50, de dilluns a divendres.

Sinopsi

En el món fantàstic de la Korra, hi ha un seguit de persones, els "mestres", capaces de dominar algun dels quatre elements: la terra, l'aigua, el foc i l'aire. Només una persona pot dominar tots quatre elements, l'avatar, responsable de portar l'harmonia al món.

L'avatar es reencarna de generació en generació, i aquest cop li toca a la Korra, una noia de la Tribu de l'Aigua del Sud que haurà d'aprendre a conviure amb els seus poders per enfrontar-se a les diferents forces del Mal que anirà trobant. Per fer-ho comptarà amb l'ajuda d'en Tenzin, un dels últims mestres de l'aire i fill de l'Aang, l'últim avatar.

super3.cat
facebook.com/clubsuper3
Anar al contingut