Barça-Kielce, la Lliga de Campions d'handbol, a Esport3
Joan Ramon Vallvé, Víctor Tomàs i Mireia Vicente
Dijous, a les 20.30

El Barça, sense marge d'error a la Champions d'handbol, a Esport3

Demà, Esport3 emetrà en directe, a les 20.30, el partit de la Champions d'handbol entre el Barça i el Porto

El Barça afronta la novena jornada de la Champions en una situació insòlita, quart classificat del grup després d'encaixar ja tres derrotes i un empat en aquesta fase regular. Tal com estan les coses, l'equip de Carlos Ortega està obligat a guanyar el Porto per no allunyar-se de la lluita per les dues primeres places que donen accés directe als quarts de final de la competició.

L'empat, precisament, a la pista del rival portuguès d'aquest dijous i la doble derrota amb el Kielce han fet que els blaugranes hagin estat superats pels potents Veszprém i PSG i fins i tot es vegin amenaçats pel Flensburg-Handewitt alemany. El Barça no té marge d'error i ha d'aconseguir la victòria davant del Porto, ja que la setmana que ve tornarà a tenir un partit molt complicat a París, abans que s'aturi la competició fins a mitjans del mes de febrer.

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvé; l'anàlisi tècnica, de l'excapità blaugrana Víctor Tomás, i Mireia Vicente serà l'encarregada de recollir les impressions dels protagonistes a peu de pista.

esport3.cat

Anar al contingut