Eduard Farelo i els millors moments de la setmana, a "TV3xUnTub"

Dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, l'actor Eduard Farelo explicarà, entre altres històries, la responsabilitat que suposa gravar una sèrie diària

Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen moments que cap espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" oferirà, en un programa de 25 minuts, tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I, per si no fos prou, a cada programa una cara reconeguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la televisió. I aquesta setmana, no podia faltar l'"story" de l'Eduard Farelo, que apareix per la pantalla de TV3 cada migdia fent de Miquel a la sèrie "Com si fos ahir", i que explicarà la responsabilitat que suposa gravar una sèrie diària. D'aquestes històries i d'altres, com per exemple com es veu a la feina i a la vida privada, i de com va haver de gravar amb un ull de vellut dissimulat, en parlarà a "TV3xUnTub".

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut