"L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", amb Aida Fita, Quim Morales i Joel Díaz

Edició especial de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" amb la patgessa Aida Fita recollint les cartes per als Reis d'Orient

Aquest divendres, 5 de gener, a les 12.05, l'equip de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" farà una edició especial des de la porta de l'emissora. Allà hi haurà la patgessa Aida Fita, a punt per rebre les cartes adreçades als Reis d'Orient de tots aquells infants que vulguin apropar-se a la seu de la Diagonal de Barcelona.  

"L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" ha preparat un especial que tindrà lloc a la porta de l'emissora, amb Quim Morales, Joel Díaz i Aida Fita, que exercirà de patgessa reial per un dia. La patgessa rebrà les cartes adreçades als Reis d'Orient d'alguns realitzadors de Catràdio i dels oients que vagin fins a l'avinguda Diagonal 614 de Barcelona. 

"L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" s'emet durant l'últim tram d''"El matí de Catalunya Ràdio", de 12.05 a 13.00, amb Quim Morales, Joel Díaz, Aida Fita i Xavier Pérez Esquerdo. 

 

Anar al contingut