Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

DIMARTS, A LES 9.30

Dimarts, 8 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Mireia Vehí, cap de la llista de la CUP a les eleccions del 10 de novembre al Congrés dels Diputats.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

A les 9.05, la tertúlia, amb Irene Pardo, presidenta de Noves de Generacions de Catalunya; José Antich, director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Arturo Puente, periodista d'Eldiario.es, i Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats.

 

Les inquietuds dels veïns del barri barceloní del Raval

A les 10.05, "Us fem cas", amb Montse Barcon, que es desplaça al barri del Raval per conèixer les inquietuds dels veïns, on també visita el centre d'inclusió social Xamfrà – Centre de Música i Escena del Raval.

 

"Temps d'espera", el documental de TV3 sobre persones desaparegudes

A les 10.15, "En primera persona del plural" parlarà de persones desaparegudes amb Montserrat Besses, periodista que ha dirigit el documental "Temps d'espera", que estrena demà el programa "Sense ficció" de TV3; Montserrat Torruella, presidenta d'Inter-Sos (Associació de Familiars de Persones Desaparegudes sense Causa Aparent); Patricia Petit, presidenta d'AFADES (Associació de Familiars de Desapareguts i Desaparegudes), i l'inspector Jordi Domènech, cap de l'Àrea Central d'Investigació de Persones de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, aquest últim via telefònica.

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès. L'espai inclou l'entrevista telefònica a Marta Sancho, psicòloga clínica, responsable del programa d'addiccions del comportament de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

 

Entrevista a l'actriu Maribel Verdú

A les 11.40, entrevista a l'actriu Maribel Verdú, guardonada amb el premi Màquina del Temps del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i protagonista de la pel·lícula "El asesino de los caprichos".

 

El músic Salva Racero, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants el músic Salva Racero, músic -excantant de Lax'n'busto- i l'oient Jesús Mas.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut