Desplegament especial de Catalunya Ràdio amb motiu del clàssic Reial Madrid - Barça

"Tot gira" farà un programa especial des de Madrid a partir de les quatre de la tarda i "La transmissió d'en Puyal" començarà a les nou i durarà quatre hores

Catalunya Ràdio farà demà una àmplia cobertura del clàssic Reial Madrid -Barça a l'estadi Santiago Bernabéu. Joaquim Maria Puyal farà una transmissió de quatre hores a partir de les nou del vespre, i els programes Tot gira migdia i Tot gira es faran en directe des de Madrid.

El desplegament començarà a les dotze del migdia a Catalunya Ràdio i a Catalunya Informació amb l'última hora del clàssic a cada butlletí horari i als bocs informatius del canal de notícies en connexió amb els enviats especials a la capital de l'estat.

Els programes Tot gira migdia, amb Isaac Vilalta, i Tot gira, amb Marc Negre, es faran des de Madrid. A més, el magazín esportiu de Catalunya Ràdio tindrà aquest dissabte una durada especial: començarà després del butlletí de notícies de les quatre, dues hores abans del que és habitual, per fer un seguiment especial de les hores prèvies al matx. El programa connectarà amb els hotels de concentració del Barça i del Reial Madrid; també amb el Santiago Bernabéu, i amb la penya blaugrana de Madrid. A més, passaran pels micròfons de Catalunya Ràdio esportistes catalans que viuen a Madrid com ara Albert Olivé, Reyes Estévez o Edi Tubau.

La transmissió d'en Puyal

A les nou del vespre, el Tot gira donarà pas a La transmissió d'en Puyal, que tindrà una durada de quatre hores. Inclourà la narració del clàssic amb Joaquim Maria Puyal, les entrevistes de Marta Carreras als protagonistes, l'anàlisi tècnica de Ricard Torquemada, el centre de dades amb Josep Maria Batllori i Francesc Garriga, l'anàlisi de les accions discutibles de Sergi Cutillas i Carles Domènech, i la recepció de missatges dels oients amb Coia Ballesté, entre molts altres continguts.

Serà un dissabte plegat d'esdeveniments esportius ja que, a més del clàssic, el programa Tot gira estarà molt pendent del partit Regal F. C. Barcelona - Reial Madrid, de la Lliga ACB, que es jugarà al Palau Blaugrana, i dels partits de futbol de Segona Vila-real B - Girona i Albacete-Nàstic, i farà connexions en directe amb Damià Aguilar, l'enviat especial de Catalunya Ràdio a Qatar, per seguir minut a minut la primera jornada de classificació del Campionat del Món de motociclisme, que comença aquest diumenge al circuit de Losail.

www.catradio.cat



Anar al contingut