Sol Picó i Jordi Lara
Sol Picó i Jordi Lara
Demà, a mitjanit

Demà, una nit al Camp Nou amb Sol Picó, a "Il·luminats"

Demà, dijous 27 de març, després de "Quatre gats", TV3 emetrà un episodi del programa "Il·luminats", presentat per Jordi Lara. Aquest espai de llibertat creativa, en què televisió i "performance" es donen la mà, convida l'espectador a fer un viatge singular en cada capítol. És una proposta del Departament d'Entreteniment i Culturals de TV3.

En l'episodi de demà, la ballarina Sol Picó passarà una nit sencera al Camp Nou

Com és passar una nit sencera al Camp Nou? La ballarina Sol Picó i l'escriptor Jordi Lara es troben sols al camp. La veritat és que mai no et sents tan sol com en els llocs pensats per ser concorreguts. És el moment d'explorar els vestuaris, la grada o la gespa i parlar de dansa, de futbol i de somnis pendents. I quan ja és negra nit, la Sol somia que balla a la gespa del Camp Nou. Dansa i futbol, poesia al vol. Al capdavall l'art i l'esport aspiren al mateix: fer que algunes coses estrictament inútils semblin humanament necessàries.

El programa

"Il·luminats" és un espai ideat i conduït per Jordi Lara en què l'escriptor ha convidat persones rellevants del món cultural a viure un conte impossible entre la realitat i la ficció, una aventura en un lloc insòlit que dura tota la nit. Es tracta d'un espai per conversar amb nocturnitat i poesia sobre temes fonamentals: la mort, el pas del temps, l'art, la infantesa, la terra. Sis capítols, una proposta del Departament de Culturals de TV3 en què televisió i "performance" es donen la mà.

tv3.cat/33

 

Anar al contingut