Demà, continua el càsting, a "El llop"
Demà, continua el càsting, a "El llop"
Demà, a les 22.05

Continua el càsting, a "El llop"

Demà, dimecres 26 de gener, a les 22.05, TV3 emetrà "Els llimbs", el segon capítol d'"El llop". El programa, presentat per Àngel Llàcer, posa en valor el potencial artístic i escènic del teatre amateur a Catalunya amb l'obra més representada del teatre català, "Terra baixa".

El capítol de demà, dimecres, que s'emetrà després del "Telenotícies vespre", es titula "Els

llimbs" i continua el càsting que va començar el dia de l'estrena, a l'episodi anterior. L'espectador coneixerà les 250 persones que van superar-ne la primera fase i que van presentar-se davant de l'equip format per Àngel Llàcer (director), Clara Queraltó (lingüista) i Enric Cambray (ajudant de direcció). D'aquest procés, en surt una primera selecció de 33 actors que passaran al Laboratori Teatral (tres finalistes de cada personatge).

Capítol 2: "Els llimbs"

Àngel Llàcer i l'equip d'El Llop fan les últimes parades de la ruta per Catalunya per trobar els millors actors i actrius amateurs que representaran "Terra Baixa". S'aturaran a Manresa i Olot per acabar de configurar el grup de 33 candidats que passaran a la següent fase.

Però no tot serà sí o no, també deixaran molta gent als llimbs, pendents de la decisió final.

"El llop"

El nou programa de TV3 conduït per Àngel Llàcer mostra com es prepara des de zero la representació de l'obra teatral "Terra baixa". Un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, que posarà de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i al mateix temps reivindicarà el paper d'Àngel Guimerà, de l'obra "Terra baixa", i de les companyies que l'han representat al llarg de la història.

És una producció de TV3 amb la col·laboració de Turruà Llàcer, SL, sorgida de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

tv3.cat/
https://www.ccma.cat/tv3/el-llop/
https://www.instagram.com/elllop_tv3/
https://twitter.com/ellloptv3

Anar al contingut