Ciutadans creu que és un despropòsit la proposta de la CUP de crear una presidència de la Generalitat coral amb diversos presidents

Ho ha dit la futura cap de l'oposició, Inés Arrimadas, en una entrevista a "El mati de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas. Arrimadas ha afegit, sobre una hipotètica inhabilitació d'Artur Mas, que les resolucions judicials s'han de complir i que el president de la Generalitat no es pot saltar la llei.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha dit que creu que la proposta que va fer ahir la CUP sobre una presidència coral és un despropòsit.

En concret, la líder de ciutadans ha destacat: "Jo no conec cap regió forta del món ni cap país de la Unió Europea que no tingui un president o presidenta, sinó que en tingui quatre. Jo això no ho conec. Crec que no dóna estabilitat i crec que no és seriós."

Arrimadas també ha assegurat que no donarà suport al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, si finalment l'inhabiliten pel 9-N. La dirigent de Ciutadans ha manifestat que no li agradaria aquesta situació, però entén que les lleis no es poden incomplir.

La líder de Ciutadans diu: "Jo respectaré les decisions judicials, però reconec que a mi aquesta situació no m'agrada. No m'agrada tenir un president imputat, no m'agrada tenir un president que vol declarar la independència, no m'agrada tenir un president que digui que no respectarà les lleis democràtiques i la Constitució. A mi, tot plegat, aquesta situació no m'agrada."

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Inés Arrimadas, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut